BALLO E FUNDVITIT

BALLO E FUNDVITIT

 

Foto nga Ballo e fundvitit. Festa ishte e magjishme dhe të gjithë u përfshinë në valle dhe kërcime të ndryshme, por stafi dhe studentët e Universitetit Luarasi nuk harruan fokusin kryesor të mbrëmjes. Të gjithë dhuruan për fëmijët e Shtëpisë së Pëllumbave! #Luarasidhuron