Eksperienca e Malit të Zi në negociatat e Kapitullit 26: Arsimi dhe Kultura

Eksperienca e Malit të Zi në negociatat e Kapitullit 26: Arsimi dhe Kultura

Të dashur miq,

Këto janë momente nga diskutimi i mbajtur sot, me temë “Eksperienca e Malit të Zi në negociatat e Kapitullit 26: Arsimi dhe Kultura”, në Sallën Polifunksionale.
Ky diskutim u organizua nga Kolegji Universitar Luarasi, Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim në bashkëpunim me:
Instituti i Politikave Publike dhe Mirëqeverisjes, dhe Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës. I ftuar në këtë diskutim ishte Kryenegociatori Alekasandar Andrija Pejovic.