Eksperti amerikan leksion të hapur te “Luarasi”: Universitet madhështor

Eksperti amerikan leksion të hapur te “Luarasi”: Universitet madhështor

Studentët e Fakultetit Ekonomik në Universitetin Luarasi patën mundësi të ndjekin leksionin e një profesori të shquar marketingu, Mr. Scott Sorrell, profesor në California State University, i cili iu shpjegoi studentëve si të ndërthurrin praktikën me teorinë për të qënë konsulentë të suksesshëm biznesi në të ardhmen.

Mr Scot Sorrell, i njohur si “Mr. Charge Higher Prices” mbajti leksion me studentet e Fakultetit Ekonomik me teme “Si ti japesh Vlere punes per ti dhene klientit cmimin me te larte dhe prap te te mbaje”.

Per me shume informacion, artikullin e plote mund ta gjeni ne linkun e meposhtem:

Eksperti amerikan leksion të hapur te “Luarasi”: Universitet madhështor