Erasmus + infoday

Erasmus + infoday

Sot, tek Universiteti Politeknik i Tiranës zhvillohet një konferencë informuese për mundësitë e aplikimit në programin Erasmus+ për studentët, organizatat jo-fitimprurëse dhe universitetet. Zyra e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë, pjesë e Erasmus + infoday për Institucionet e Arsimit të Lartë.