Europe Agency, mundësi punësimi

Europe Agency, mundësi punësimi

Europe Agency, mundësi punësimi

Pozicioni i Punës Koordinatore Zyre

Kërkesat
• Të ketë mbaruar Ciklin Bachelor ose Master profili Juridik me mesatare te lartë.
• Të kete njohuri të mira të gjuhëve të huaja kryesisht të Anglishtes dhe të Italishtes.
• Të jetë person enegjik dhe interaktiv në punë.
• Të jetë fleksibel me oraret dhe dinamik.

Benefitet
• Pagese e kenaqshme me sigurime të paguara.
• Puna kryhet ne ambientin e zyrës.

Myslym Shyri Str, Building No.47, Office No 3/1.
Tirana, Albania 1001. POBOX 2991
Office Tel: +355 45601 002 Office Fax: +355 44 517279
Email: hr@europeagency.al
Web: www.europeagency.al