Gjate trajnimit : “How To Succeed In Proposal Writing”

Gjate trajnimit : “How To Succeed In Proposal Writing”

E shtuna ishte nje dite aktive ne ambjentet e Luarasit. YDGhttps://www.facebook.com/ydgroup.org/ Albania organizonte me te rinjte nje trajnim ne fushen e sfidave te sigurise. Takova shume te rinj, takolava lektori nga Korpusi i Paqes. takova dhe Luaren kolegen e talantuar qe manaxhon sot politikat dhe fondet e BE dhe donatoreve. U ndjeva i zhgenjyer qe studentetet e Luarasit qe perfitojne ti ndjekin pa pagese keto aktivitete nuk ishin aktiv.