Këshilli Studentor i KU Luarasi me rastin e festës së 1 Qershorit, organizoi një aktivitet pranë fëmijëve të pavionit të Pediatrisë në QSUT

Këshilli Studentor i KU Luarasi me rastin e festës së 1 Qershorit, organizoi një aktivitet pranë fëmijëve të pavionit të Pediatrisë në QSUT

Këshilli Studentor i KU Luarasi me rastin e festës së 1 Qershorit, organizoi një aktivitet pranë fëmijëve të pavionit të Pediatrisë në QSUT. Gjatë ditës së sotme kemi ndjerë nga afër dhimbjen por njëkohësisht edhe lumturinë e këtyre fëmijëve të pafajshëm. Kontribuam sado pak që në sytë e fëmijëve te shihnim shkëlqim në këtë ditë feste, por një kënaqësi shumë të madhe përjetuam edhe ne. Falenderojmë cdo student dhe pedagog për kontributin e tyre.
#LuarasiDhuron