Kolegji Universitar “LUARASI” shpall listat e aplikantëve fitues të raundit të DYTË

Kolegji Universitar “LUARASI” shpall listat e aplikantëve fitues të raundit të DYTË

Kolegji Universitar “LUARASI” shpall listat e aplikantëve fitues të raundit të DYTË, në programet e studimit Bachelor, për vitin akademik 2019-2020!

Fakulteti  Drejtësisë – Drejtësi

Fakulteti Ekonomik – Administrim Biznesi

Fakulteti Ekonomik – Financë Bankë

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit – Informatikë Ekonomike

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit – Teknologji Informacioni dhe Inovacioni