Thirrje për pjesemarrje: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: “INOVACIONI DHE ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM” , 12 prill 2017

Thirrje për pjesemarrje: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: “INOVACIONI DHE ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM” , 12 prill 2017

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë,

Fakulteti Ekonomik i KU Luarasi organizon Konferencën Shkencore Ndërkombëtare: “INOVACIONI DHE ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM” më 12 prill 2017 në ambjentet e KU Luarasi.

Konferenca do të trajtojë tematike në fokusin e inovacionit në fushat e ekonomisë, sociologjisë, mjedisit, kulturës dhe politikës duke sjellë së bashku në një diskutim akademik dhe shkencor, ekonomistë, sociologë, ambjentalistë, njerëz të kulturës dhe politikëbërës nga Shqipëria dhe rajoni.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutem dërgoni email në economic.conference2017@luarasi-univ.edu.al

Për më tepër informacion mbi datat dhe detaje të aplikimit:
klikoni linkun e mëposhtëm: