KU Luarasi krijoi një tjetër urë bashkëpunimi me kompaninë ndërkombetare TAP AG

KU Luarasi krijoi një tjetër urë bashkëpunimi me kompaninë ndërkombetare TAP AG

Përshëndetje të dashur studentë,

Të Premten datë 26.05.2017, KU Luarasi krijoi një tjetër urë bashkëpunimi me kompaninë ndërkombetare TAP AG.

Marrëveshja konsiston në dhënien e mundësive për intership ndaj studenteve të “Luarasit” në vitit te trete bachelor e me tej (master) si dhe mundësi punesimi.

Ju lutemi të shpërndani informacionin si dhe të aplikoni.

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun