KU LUARASI merr pjese ne Panairin “Work & Study” 2018

KU LUARASI merr pjese ne Panairin “Work & Study” 2018

Stenda e Luarasit u vizitua nga Kryetari i bashkise z. Erion Veliaj dhe kryetari i Dhomes se Tregtise dhe Industrise z. Nikolin Jaka. Gjate dites se sotne stenda e Luarasit eshte vizituar nga nxenes dhe studente te interesuar per Universitetin dhe programet tona .

Stenda e Luarasit u vizitua ngaMinistria e Arsimit dhe Sporteve znj. Lindita Nikolla , prane stendes se Luarasi

 

Stenda e Luarasit sot u vizitua edhe nga nxenesit e gjimnazit te Tiranes “Sadik Stavileci” dhe shkolla e mesme Ekonomike. E vecante ne kete panair ishte se stenden tone e vizituan dhe treguan interes per programet tona edhe nxenes te viteve te dyta te shkollave te mesme. Ne mbylljen me sukses te Panairit Work & Study 2018, ne emer te KU LUARASI, falenderojme per angazhimin dhe mbeshtetjen gjithe studentet dhe pedagoget qe me perkushtimin dhe punen e tyre promovuan dhe perfaqesuan denjesisht universitetin tone. Gjithashtu falenderojme ne menyre te vecante grupin HYSENBELLIU per mbeshtetetjen dhe vleresimin, si dhe administraten e Luarasit dhe stafin mbeshtetes.

 

 

Rektori i KU LUARASI Z. Et’Hem Ruka me studente dhe pedagog ne Panairin Work & Study 2018