KU “Luarasi” organizon Ballon e Fundvitit

KU “Luarasi” organizon Ballon e Fundvitit

Tashme eshte bere tradite qe cdo vit studentet e KU Luarasi te organizojne Ballon e Fundvitit.

Ky aktivitet ishte nje organizim nga Keshilli Studentor me mbeshtetjen e institucionit.

Falenderojme te gjithe te pranishemit dhe duke ju uruar festa te gezuara shpresojme te shihemi ne aktivitete te tjera.