Leksion i Hapur me Znj. Roza Anagnosti

Leksion i Hapur me Znj. Roza Anagnosti

Të nderuar miq,

 

Sot ishim të privilegjuar të kishim mes nesh në Luarasi Auditorium, Artisten e Merituar dhe Mjeshtren e Madhe të Punës znj.Roza Anagnosti, dhe regjizorin e merituar z.Dhimitër Anagnosti.

Emocionet e përcjella gjatë eventit ishin të pashpjegueshme.

Ky event u organizua nga Këshilli Studentor Luarasi, të cilët me përkushtim surprizuan të ftuarit.

Mirënjohje e pafundme për të ftuarit qe iu përgjigjën ftesës sonë!

 

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun