Forumi Ekonomik me temë: “Liderët e Rinj në Biznes”

Forumi Ekonomik me temë: “Liderët e Rinj në Biznes”

 

Çfarë përfaqëson Forumi?
Forumi Ekonomik është një event periodik i iniciuar nga KU “Luarasi” me synimin të trajtojë një temë me rëndësi për publikun apo komunitetin e biznesit.
Të Enjten më 20 Prill 2017, ora 11:00 pranë Sallës “Republika” KU Luarasi, organizohet tema e parë “Liderët e Rinj në Biznes”, me pjesëmarrjen e sipërmarrësve të rinj të suksesshëm dhe instancat mbështetëse të biznesit.

Axhenda

10.30-11.00 Regjistrimi

11.00 – 12.00 Hapja

Prof.Dr. Arben Malaj, Rektor KU “Luarasi”

Paneli 1. Sipërmarrësit e Rinj dhe sfidat e tyre.
Moderatore: Znj. Bojana Fatkoja, Pedagoge KU “Luarasi”

  1. Ermal Babameto, Drejtor i përgjithshëm Teuta ShPK

Znj. Enva Duka, Administratore Eco Market

Znj. Kristina Neranxi, Drejtore shitjesh dhe marketingut Neranxi ShPK

  1. Shpresim Bajraktari, CEO Dillon Group

Pyetje – Përgjigje

12.00 – 12.30 Pushim Kafe

12.30 – 13.30

Paneli 2. Mbështetësit e sipërmarrjes. Shembuj Suksesi

Moderatore: Znj. Faola Hodaj, Pedagoge KU “Luarasi”

Programet për sipërmarrësit e rinj
Z. Albi Greva, Vodafone Foundation

Innovation Hub, Raste suksesi
Znj. Ada Ilia, Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike

Akseleratorët e Biznesit dhe benefitet e tyre
Z. Erkens Gjini, Oficina.al

Programet e Akselerimit të Biznesit; Wannapreneur Academy
Znj. Blerina Goga, Albanian Innovation Accelerator

Ne, shembull suksesi!
Geldi Belba, Klaudio Imeraj, Aplikacioni Share Albania

Pyetje – Përgjigje

Ju mirëpresim!