Luarasi dhe Këshilli Studentor mbështet nismën për mbledhjen e fondeve për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga përmbytjet.

Luarasi dhe Këshilli Studentor mbështet nismën për mbledhjen e fondeve për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga përmbytjet.

Përshëndetje,

Në mbështetje të nismës së MAS për mbledhjen e fondeve për tju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga përmbytjet, Luarasi dhe Këshilli Studentor i bejnë thirrje dhe kërkojnë solidaritetin e stafit akademik, stafit administrativ dhe studentëve të dhurojnë të gjithë nga pak.

Në këto ditë të vështira për ta, të tregojmë humanitetin tonë me një mbështetje modeste.

Kurseje kafen për sot, dhuroje !