LUARASI DHURON

LUARASI DHURON

Ditët e fundvitit përjetohen si festë, ditë bilancesh e reflektimesh, por edhe ditë dhuratash. Bashkë me studentët e pedagogët e Shluj Luarasi, pas ballos festive dedikuar bamirësisë, sot festuam e dhuruam për ca miq të pamundur nga ana shëndetësore, por që i duan festat e dhuratat, ata që prej vitesh jetojnë tek “Shtëpia e Pëllumbave”. Faleminderit dhe u uroj një vit të ri të mbarë studentëve dhe pedagogëve të LUARASIT, që dijnë të festojnë e të ndajnë. ‪#‎luarasidhuron‬