“Luarasi” organizon eventin e ndarjes së çmimeve për aktivitetin E-Gymnasium

“Luarasi” organizon eventin e ndarjes së çmimeve për aktivitetin E-Gymnasium

Universiteti “Luarasi” organizon eventin e ndarjes së çmimeve për aktivitetin E-Gymnasium, ku morën pjesë maturantë nga gjimnaze të ndryshme të Tiranës.
Studentët vleresuan maksimalisht mënyrën inovative të trajnimit, mentorimin nga pedagogët dhe konkursin e zhvilluar nga Universiteti “Luarasi” dhe shprehën dëshirën e tyre për të vazhduar studimet në këtë universitet.