Momente nga Leksioni i hapur me zonjën Suela Lala

Momente nga Leksioni i hapur me zonjën Suela Lala

Përshëndetje të dashur miq,

Në këto foto pasqyrohen momente nga Leksioni i hapur me zonjën Suela Lala, e cila foli për nevojat e personave me aftësi të kufizuara, dhe kushtet që u duhen garantuar për të zhvilluar një jetë normale dhe pa privime.

E falenderojmë për modelin inspirues që na trasmentoi.

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun