Në emisionin Përballje – SCAN Televizion të gazetarit të talentuar Z. Franko Egro 19 Janar 2017

Në emisionin Përballje – SCAN Televizion të gazetarit të talentuar Z. Franko Egro 19 Janar 2017

Ne emisionit e gazetarit te talentuar Franko Egro, ne nje diskutim per efektet e Presidences Trump ne zhvillimet globale dhe rajonale ,U diskutua edhe per politikat ekonomike. Pritshmerite e larta nuk perputhen me shume analiza me te thelluara.

Nje analize te tille eshte sot edhe ne revisten “The Economist”, Ju falenderoj

Arbeni
Linku:  http://www.economist.com/…/21714990-what-donald-trump-likel…