Panairi i studimit dhe i karrierës 2018

Panairi i studimit dhe i karrierës 2018

Panairi i studimit dhe i karrierës  dt. 11 Mars 2018 event 1 ditor i zhvilluar ne ambientet e Muzeut Kombetar

Stenda e  KU “LUARASI” ne Panairin e Karieres, u vizitua nga shume nxenes dhe studente të interesuar  të njihen me mundësitë dhe programet që ofrohen nga kolegji yne. Gjithashtu stenda e KU “LUARASI” u vizitua dhe pati interesimin e vecante te Znj. Lindita Nikolla Ministre e Arsimit dhe Sportit dhe Z. Erion Veliaj,Kryetar i Bashkise Tirane.