Panairi Work and Study 2017

Panairi Work and Study 2017

KU Luarasi është pjesëemarrës në Panairin Work and Study 2017, që po mbahet në Pallatin e Kongreseve në datat 18-19-20 Maj 2017.
Këto janë momente gjatë ceremonisë së hapjes.
Ju ftojmë të na vizitoni, studentë dhe pedagogë do tju mirëpresin për të ndarë me ju informacione për shërbimet që KU Luarasi ofron.

Ju falenderojmë!
Zyra për Marrëdhëniet me Publikun