“Plant Visit” Coca-Cola Bottling sh.p.k

“Plant Visit” Coca-Cola Bottling sh.p.k

“Plant Visit” ose “Vizita e Stabilimentit” Coca-Cola është një projekt mjaft i rëndësishëm që Coca-Cola ndërmerr çdo vit në mbarë botën.

Kjo vizitë konsiston në informimin dhe edukimin e studenteve  rreth jetesës së shëndetshme si dhe rreth menyrës se prodhimit të pijes Coca-Cola.

Coca-Cola në Shqipëri ndërmori këtë nismë duke ftuar  Universitete të bëhen pjesë e ketij projekti mjaft frytëdhënës .

Diten e Merkure ne ambjentet e CCBS qene te pranishme rreth 50 studentet e Universitetit Luarasi te cilet u njohen me marken globale, menyren e organizimit te zinxhirit qe nga prodhimi e deri tek marketimi I produktit ne Coca-Cola Bottling Shqiperia.

Ne fund te dites u shperndane edhe dhurata per te gjithe te pranishmit ne kete event.

Coca-Cola Bottling Shqiperia beson se ky projekt do të kontribuojë në zhvillimin e njohurive të studenteve, si në marrjen e informacioneve të frytshme  ne lidhje me studimet e tyre, ashtu edhe në edukimin  e tyre per menyren e te jetuarit shendetshem.