Procesi i regjistrimit për Raundin e parë vazhdon.

Procesi i regjistrimit për Raundin e parë vazhdon.

 

I dashur maturant,

Procesi i regjistrimit për Raundin e parë, vazhdon. Ju lutemi, verifikoni ID-në Tuaj në listat e përditësuara të aplikantëve fitues të Kolegjit Universitar “Luarasi”.

Listat e përditësuara për Programet e Studimit: Drejtësi, Administrim Biznesi dhe Financë Bankë i gjeni duke klikuar ne linket e mëposhtëm:

 

Drejtësi 

http://www.luarasi-univ.edu.al/wp-content/uploads/2017/09/Drejtësi_9-6-2017-9-41-01-AM.pdf 

Financë Bankë 

http://www.luarasi-univ.edu.al/wp-content/uploads/2017/09/Financë-Bankë_9-6-2017-9-38-49-AM.pdf

Administrim Biznes 

http://www.luarasi-univ.edu.al/wp-content/uploads/2017/09/Administrim-Biznes_9-6-2017-9-39-21-AM.pdf

Stafi akademik ju mirëpret për çdo sqarim dhe informacion që ju dëshironi.

 

Na kontaktoni:

Rr e Elbasanit, Nd. 59, H. 1, kodi postar 1010, Njësia Admin 2 – Tiranë
Sekretaria : 069 6026900, Tel: 068 8030950

Email: info@luarasi-univ.edu.al

www.luarasi-univ.edu.al