Programi Global UGRAD

Programi Global UGRAD

Te dashur studente,

Programi Global UGRAD është rikthyer! Kjo nismë e Departamentit të Shtetit e administruar nga Organizata World Learning dhe Ambasadat Amerikane në botë, do t’u japë mundësinë e një burse studimi rreth 250 studentëve nga e gjithë bota për të ndjekur një semester akademik, në nivelin univeristar (Bachelor) pa diplomë në Shtetet e Bashkuara. Ju mund të jeni njëri prej tyre! Hidhini një sy linkut më poshtë dhe aplikoni tani!

http://exchangeprograms.worldlearning.org/…


Afati i fundit I aplikimit: 31 Dhjetor 2016