Projektet e financuara nga BE për Shqipërinë dhe rajonin

Projektet e financuara nga BE për Shqipërinë dhe rajonin

Në vazhdën e një tradite të konsoliduar të lektorëve të ftuar tek KU Luarasi, në “ Luarasi Auditorium”, e ftuara e rradhës do të jetë Zonja Asetila Köstinger , menaxhuese projektesh/ trainere dhe eksperte e zhvillimit ndërkombëtar. Tema e këtij leksioni do të jetë “ Projektet e financuara nga BE për Shqipërinë dhe rajonin”.


Leksioni do të mbahet më datë 23 Janar 2017, ora 10:00 në sallën Leksion 3, Fakulteti i Ekonomisë.
Më shumë informacion për të ftuarën:

http://tandemnomads.com/tn27-asetila-koestinger-expat-part…/
Ju mirëpresim!

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun