REKTORI DHE STUDENTË TË LUARASIT NË DEBAT TELEVIZIV MBI PROJEKTLIGJIN PËR ARSIMIN E LARTË

REKTORI DHE STUDENTË TË LUARASIT NË DEBAT TELEVIZIV MBI PROJEKTLIGJIN PËR ARSIMIN E LARTË

 

Rektori i SHLUJ “Luarasi” Prof. Asoc. Dr. Irakli Kocollari dhe një  grup studentësh kanë marrë pjesë ditën e martë, datë 17/03/2015, në emisionin Studio e Hapur të televizionit News 24.

 

Në këtë emision është diskutuar mbi projektligjin për arsimin e lartë, në një panel ku, mes të ftuarve nga bota akademike, ka marrë pjesë edhe Ministria e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla.

 

Përfaqësuesit e SHLUJ “Luarasi” kanë kontribuar në këtë debat me opinionet dhe pyetjet e tyre.

Për më tepër informacion:

http://www.balkanweb.com/site/nikolla-ligji-i-ri-per-arsimin-e-larte-do-te-kaloje-dhe-ne-ekspertize-nderkombetare/

https://www.youtube.com/watch?v=u1l1MTaP5SM&feature=share