Rektori i Universitetit ‘Luarasi’, Arben Malaj shpallet ‘Ekonomisti më i mirë për vitin 2016’

Rektori i Universitetit ‘Luarasi’, Arben Malaj shpallet ‘Ekonomisti më i mirë për vitin 2016’

Të dashur studentë,

Është nderi dhe fat i madh për të gjithë ne që drejtimi i KU Luarasi është tashmë nën vizionin e Prof Dr Arben Malaj, njeriut qe me punë dhe vullnet ka ndërtuar profilin e akademikut dhe ekonomistit të suksesshëm.

Ndër vite kontributi i tij është vlerësuar dhe karriera e tij flet se besimi i dhënë është justifikuar totalisht me përkushtim dhe arritje, ndaj dhe kësaj here shpallet ekonomisti i vitit!

Urime Profesor Arben Malaj, shembulli Juaj është modeli më i mirë për të gjithë ne!

http://www.balkanweb.com/site/rektori-i-universitetit-luarasi-arben-malaj-shpallet-ekonomisti-me-i-mire-per-vitin-2016/