Rektori i Universitetit “Luarasi”, Prof. Dr. Ethem Ruka u dekorohetme titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë”

Rektori i Universitetit “Luarasi”, Prof. Dr. Ethem Ruka u dekorohetme titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë”

Rektori i Universitetit “Luarasi”, Prof. Dr. Ethem Ruka u dekorua me titullin “Personalitet i Shquar i Labërisë” nga Shoqata “Labëria”. Kryetari i Shoqatës Labëria, Prof. Dr. Ago Nezha, vlerësoi punën dhe kontributin e shquar të Prof. Dr. Ethem Rukës në fushat e arsimit dhe shkencës.
Certifikata e dekorimit iu dorëzua nga Z. Namik Dokle.
Aktivitetin e nderuan me pjesëmarrjen e tyre Presidenti i Hysenbelliu Group, Z. Irfan Hysenbelliu, dhe personalitete të politikës, akademisë, artit dhe fesë