Rektori KU “Luarasi” zhvilloi nje takim me z.Edit Bregu trajnuese prane Century 21 Albania

Rektori KU “Luarasi” zhvilloi nje takim me z.Edit Bregu trajnuese prane Century 21 Albania

Te dashur studente,

Ne daten 17 Tetor Rektori Kolegjit Universitar “Luarasi” Prof.Dr. Arben Malaj zhvilloi nje takim me zonjen Edit Bregu trajnuese prane Century 21 Albania.
Gjate takimit u diskutua per mundesit e shumta te bashkepunimit midis dy paleve.
Century 21 ofroi disponibilitetin e vet per te prezantuar aktivitetin dhe mundesit e rekrutimit te studenteve te Kolegjit Universitar “Luarasi”.

Ky takim do te jete i frytshem per te dyja palet.