“SECURITY IN THE 21st CENTURY… WE, THE YOUNG GENERATION DO CARE”

“SECURITY IN THE 21st CENTURY… WE, THE YOUNG GENERATION DO CARE”

SHLUJ “Luarasi” në bashkëpunim me Shoqatën rinore “Initiative Group Alpbach Albania” dhe me mbështetje të “Forum Alpbach Network” FAN do të organizojë konferencën rajonale me temë: “Security in the 21st century; We the young generation do care”. Kjo konferencë që do të zhvillohet nga data 12 deri më 14 Shkurt 2015 në Tiranë.
Ditën e Enjte, më datë, 12.02.2015, ora 15.30-16.20Initiative Group Alpbach Albania në bashkëpunim me Forum Alpbach Network dhe me mbështetjen e Ambasadorit Austriak Z. Thomas Schnoll do të organizojë më datë 12 Shkurt 2015, në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, Universitetit të Tiranës në një diskutim të hapur me studentët e këtij Fakulteti mbi çështjen e edukimit të vazhdueshëm dhe mbi EFA (European Forum Alpbach). Në këtë diskutim kanë konfirmua pjesëmarrjen:Prof. Dr. Dhori Kule, Rektor i Universitetit të Tiranës
Shkëlqesia e Tij Z.Thomas Schnoll, Ambassador i Austrisë në Tiranë
Z. Franz Fischler, President i Forumit Europian- EFAKy diskutim do të mbahet në “Amfiteatrin BLU ”, Universiteti i Tiranës Fakultetit i Drejtësisë.
Ditën e Premte, më datë, 13.02.2015, ora 9.30 – 11.40
Initiative Group Alpbach Albania në bashkëpunim me Forum Alpbach Network, Univeristetin Luarasi dhe me mbështetjen e Ambasadorit Austriak Z. Thomas Schnoll do të organizojë më datë 13 Shkurt 2015, në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, Universitetit “LUARASI” me studentët e këtij Fakulteti mbi Temën: “Integration is necessary to foster regional stability and economic prosperity”.
Në këtë panel Kanë konfirmuar Pjesëmarrjen:
09:30-10:00
Z. Gunther Fehlinger, Anëtar i Bordit Këshillimor i IGAA
Hapja e Konferencës nga:Shkëlqesia e Tij Z. Bujar Nishani, President i Republikës së ShqipërisëZ. Irakli Koçollari, Rektor i Universiteti Luarasi
Panel:

Z. Franz Fischler, President i Forumit Europian, EFA
Shkëlqesia e Saj Znj. Romana Vlahutin, Ambasadore e BE në Tiranë
Shkëlqesia e Tij Z. Florian Raunig, Ambasador i OSCE në Tiranë
Z. Christopher Herriot, Profesor në Universitetin De Montfort Leicester,Angli

 https://www.youtube.com/watch?v=393teVpD3nU