Studentët e KU Luarasi para vizitës në Shtëpinë e të Moshuarëve

Studentët e KU Luarasi para vizitës në Shtëpinë e të Moshuarëve

Ne kete prag festash Keshilli Studentor i KU Luarasi, ne bashkepunim me Zyren e Studentit dhe Keshillimit te Karrieres, organizuan nje vizite te planifikuat prane Shtepise se te Moshuarve Tirane.

Ishte nje dite e mbushur me emocione pozitive, ne te cilen me pak kontribut vullnetar ne te holla, ne materiale dhe me shume dashuri arritem te mbushnim per disa ore vetmine e tyre dhe ti benim te largonim mendjen nga perditshmeria dhe problemet e tyre.
Duhen falenderuar te gjithe studentet, profesoret dhe stafi per gjithcka cfare kane dhuruar.

Gjera te bukura ndodhin kur behemi te gjithe bashke.
#LuarasiDhurondashuri