Studime në SHBA “EducationUSA”

Studime në SHBA “EducationUSA”

Të nderuar Studentë dhe Miq të Luarasit!

Universiteti Luarasi mirëpriti sot, në një diskutim të hapur me temë “Studime në SHBA” EducationUSa, përfaqësues të Ambasadës Amerikane, të cilët në Kuadër të Javes Ndërkombëtare të Edukimit do orientuan studentet për mundësitë dhe menyrat për të aplikuar për studime te ciklit të parë, të dytë dhe te tretë ne SHBA, dhe ndanë me ne eksperiencën pozitive dhe historitë e suskesit të studentëve Shqiptar ne SHBA.

Zgjidh Luarasin!

EducationUSA