Takimi Vjetor Studentor 2016

Takimi Vjetor Studentor 2016

Të dashur studentë dhe pedagogë! Në përfundim të vitit akademik 2015-2016, nesër, më 24 Maj, në orën 18.00 në ambjentin e jashtëm të godinës sonë, do të zhvillojmë Takimin Vjetor Studentor 2016 me temë: Diploma ime Vlen, Jam pjesë e ndryshimit! Aktiviteti do të zhvillohet në formën e një takimi të hapur ku të ftuarit specialë do të jenë interaktivë me auditorin. Të ftuar: Znj. Madi Sharma, CEO e Madi Group dhe Z.Shkelzen Marku, drejtues i Yunus Social Business Albania. Ju mirëpresim të gjithëve!!!