Intership dhe Punesim: Ri-konfirmohet bashkepunimi 3 vjeçar i KU “Luarasi” me TAP AG

Intership dhe Punesim: Ri-konfirmohet bashkepunimi 3 vjeçar i KU “Luarasi” me TAP AG

Përshëndetje të dashur studentë,

Sot më datë 20.02.2018, KU Luarasi konfirmon edhe një herë bashkëpunimin e vendosur prej 3 vjetësh me kompaninë ndërkombetare TAP AG.

Marrëveshja konsiston në dhënien e mundësisë ndaj studentëve të “Luarasit” diplomuar në ciklin bachelor ose që ndjekin studimet ne ciklin master, për intership dhe punësim për 7 pozicione të lira.

Jeni të lutur të aplikoni sa më parë, për të shfrytëzuar këtë mundësi dhe të shpërndani informacionin tek miqtë tuaj.

Data finale e aplikimit, duke dërguar elektronikisht të paktën një CV është 25.02.2018

Për më shumë informacion ju lutem referojuni broshurës.

Kliko këtu> Internship Programme Advertisement 

TAP Fton Studentët të Aplikojnë për Programin e Praktikave

https://www.tap-ag.al/lajme-dhe-evente/2018/02/19/tap-fton-studentet-te-aplikojne-per-programin-e-praktikave