Te Luarasi regjistrimet vazhdojnë!

Te Luarasi regjistrimet vazhdojnë!

Te Luarasi regjistrimet vazhdojnë!

Më datë 23.10.2016, Rektori Prof.Dr.Arben Malaj zhvilloi një takim me të rinj ambiciozë duke i prezantuar avantazhet dhe vlerat e Luarasit.

#zgjidhluarasin