Universiteti “Luarasi” merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga DAR Korçë

Universiteti “Luarasi” merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga DAR Korçë

Universiteti “Luarasi” merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga DAR Korçë, “Ditet e Informimit dhe Këshillimit të Maturanteve”, i cili zhvillohet në datat 1-2 Mars.
Stenda e Universitetit “Luarasi” ka ngjallur shumë interes për gjimnazistët, të cilët kanë shprehur dëshirë për tu regjistruar në Universitetin “Luarasi”.