Zhvillohet në Tiranë LibreOffice Conference 2018

Zhvillohet në Tiranë LibreOffice Conference 2018

Komuniteti i LibreOffice po pregatitet për edicionin e 8-të të LibOcon, konferencës vjetore të LibreOffice. Kjo mbledhje e komunitetit do të zhvillohet në datat 25 – 28 Shtator 2018 te Ofiçina në Tiranë, Shqipëri.

Mundesi per studentet e Ku “Luarasi” dhe ne vecanti studentet e rinj te Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit qe tashme kane krijuar klubin IT te universitetit.

Per me teper vizitoni linkun:

https://openlabs.cc/libreoffice-conference-2018-zhvillohet-ne-tirane-shqiperi/