Home

Bchelor Degree Programs

Click on the respective faculty to see the list of programs offered by that faculty:

Master’s Degree Programs

Click on the respective faculty to see the list of programs offered by that faculty:

The rector of Luarasi University

Following the accreditation ranking of public and private higher education institutions, Luarasi University obtained in 2017 a superlative ranking for a six-year period, amongst the four best higher education institutions in Albania.

It cannot be otherwise as long as the law students at this University are the only ones among all private universities that meet the criteria for admission to the magistrates’ school, and what is more important, around 80% of our graduates finds a job six months after finishing the university.– Prof Dr Ethem Ruka

Foto dhe Video 

Me poshte keni disa foto dhe video galeri te aktiviteteve studentore dhe shkencore qe realizohen nga studentet dhe stafi akademit  i Kolegjit Universitar Luarasi.

Shiko me shume

Vende të lira pune

 

THIRRJE PËR APLIKIM: LEKTOR/ASISTENT LEKTOR – FAKULTETI EKONOMIK, UNIVERSITETI “LUARASI”

THIRRJE PËR APLIKIM: LEKTOR/ASISTENT LEKTOR Data e Intervistës : 25 shtator, ora 11.00, Pranë Universitetit Luarasi Departamenti: Financë-Bankë/Administrim Biznesi/Ekonomiks Universiteti Luarasi kërkon të zgjerojë skuadrën akademike dhe fton kandidatët e kualifikuar të aplikojnë për pozicionin e Lektorit ose...

Lexo më shumë

Akoma nuk keni vendosur se çfare do te studioni ?

Kontaktoni zyren e keshillimit te karrieres!

Keshillohu