NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË FAKULTETIN E TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT TË UNIVERSITETIT “LUARASI” PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË FAKULTETIN E TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT TË UNIVERSITETIT “LUARASI” PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022 Universiteti...

Read More

NJOFTIM ME RËNDËSI!

Të dashur maturantë, Qendra e Shërbimeve Arsimore ka miratuar periudhën e aplikimeve për formularët A1/A1Z, nga datat 12-16 prill 2021! Plotësimi i këtij formulari vlen vetëm për kandidatët/...

Read More

PSE LUARASIN?

Sepse Universiteti Luarasi është vlerësuar e akredituar maksimalisht për 6 vite nga Agjensia Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë të Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me agjensinë prestigjioze...

Read More

NJOFTIM PËR SHPALLJEN E VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR PERSONEL AKADEMIK PRANË KU “LUARASI” KU “Luarasi”, për nevojat e plotësimit të stafit akademik në Fakultetin e Fakultetin e...

Read More

Marrëzi apo dashuri….?!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 11.02.2018  http://www.panorama.com.al/marrezi-apo-dashuri/ PROF. ASC. DR. REZANA KONOMI *Dekane e Fakultetit të Drejtësisë, KU “LUARASI” Para disa ditësh botova një shkrim, që titullohej “Po tani...

Read More

Zhurmë, sa shumë zhurmë …!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 04.02.2018 PROF. ASOC. DR. REZANA KONOMI *Dekane për Fakultetin e Drejtësisë në KU“Luarasi” Kryefjala e ditëve të fun dit ka qenë ekstradimi i të etiketuarit...

Read More

Momente nga Gjyqi Simulues

Momente nga Gjyqi Simulues, i organizuar në datë 17 Janar 2018 nga pedagogu i lëndës Procedurë Penale Saimir Vishaj, për studentët e vitit të tretë Fakulteti i Drejtësisë së...

Read More

Po tani kush e ka radhën…?!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 17.01.2018 PROF. AS.DR. REZANA KONOMI Ditët e fundit, nëpër me dia, po flitet për shkeljet e konstatuara nga ministria përgjegjëse, lidhur me koncesionin e kontrollit...

Read More

Këshilli Studentor

Pershendetje, Në kuadër të përfaqësimit studentor në jetën institucionale dhe përmirësimin e jetës studentore, bazuar në Statutin e KU Luarasi, u zhvilluan sot në datë 23/11/2017 zgjedhjet për Këshillin...

Read More

Themeluesi i “Luarasit”: Si e jetësova dëshirën për të hapur një universitet privat në Shqipëri

Në një intervistë për emisionin ‘Studio e Hapur’ në “News24” , Prof. Dr. Aleks Luarasi, themeluesi i Universitetit ‘Luarasi’ http://www.panorama.com.al/themeluesi-i-luarasit-si-e-jetesova-deshiren-per-te-hapur-nje-universitet-privat-ne-shqiperi/ Prof. Dr. Aleks Luarasi, themeluesi i Universitetit ‘Luarasi’ vjen...

Read More