Blog II Col

 Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Universitetin Pan-European të Sllovakisë. Kjo thirrje vlen për semestrin e dytë të vitit akademik 2022 – 2023.

Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Universitetin Pan-European të Sllovakisë. Kjo thirrje vlen për semestrin e dytë të...

Read More

 Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Universitetin Singidunum të Serbisë. Kjo thirrje vlen për semestrin e dytë të vitit akademik 2022 – 2023.

Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Universitetin Singidunum të Serbisë. Kjo thirrje vlen për semestrin e dytë të...

Read More

Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Mazovian State University në Płock, Poloni. Kjo thirrje vlen për semestrin e dytë të vitit akademik 2022 – 2023.

Hapet Thirrja për aplikimi për pjesëmarrje të stafit akademik në Universitetin Luarasi nëpërmjet programit Erasmus + në Mazovian State University në Płock, Poloni. Kjo thirrje vlen për semestrin e...

Read More

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERGJEGJES DEPARTAMENTI NË FAKULTETIN E TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT, Departamentin e Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit , UNIVERSITETIT “LUARASI” PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023

Universiteti “Luarasi”, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës si Pergjegjes Departamenti në Departamentin e Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit në Fakultetit e Teknologjisë...

Read More

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË FAKULTETIN E TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT, Departamentin e Statistikë-Matematikës , UNIVERSITETIT “LUARASI” PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023

Universiteti “Luarasi”, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës si Pedagog i brendshëm në Departamentin e Statistikë-Matematikës në Fakultetit e Teknologjisë së Informacionit dhe...

Read More

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË NË FAKULTETIN E TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT, Departamentin e Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit , UNIVERSITETIT “LUARASI” PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023

Universiteti “Luarasi”, shpallnjoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës si Pedagog i brendshëm në Departamentin e Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit në Fakultetit e Teknologjisë...

Read More

NJOFTIM ME RËNDËSI!

Të dashur maturantë, Qendra e Shërbimeve Arsimore ka miratuar periudhën e aplikimeve për formularët A1/A1Z, nga datat 12-16 prill 2021! Plotësimi i këtij formulari vlen vetëm për kandidatët/...

Read More

PSE LUARASIN?

Sepse Universiteti Luarasi është vlerësuar e akredituar maksimalisht për 6 vite nga Agjensia Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë të Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me agjensinë prestigjioze...

Read More

Sondazhi Kombëtar i Studentëve

Të nderuar studentë, Në vijim të zhvillimit të trajnimit me temë “Sondazhi Kombëtar i Studentëve” të organizuar nga ASCAL, ju rikujtojmë, ashtu siç jeni këshilluar gjatë takimeve informuese, të...

Read More

NJOFTIM PËR SHPALLJEN E VENDEVE TË LIRA TË PUNËS PËR PERSONEL AKADEMIK PRANË KU “LUARASI” KU “Luarasi”, për nevojat e plotësimit të stafit akademik në Fakultetin e Fakultetin e...

Read More

Marrëzi apo dashuri….?!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 11.02.2018  http://www.panorama.com.al/marrezi-apo-dashuri/ PROF. ASC. DR. REZANA KONOMI *Dekane e Fakultetit të Drejtësisë, KU “LUARASI” Para disa ditësh botova një shkrim, që titullohej “Po tani...

Read More

Zhurmë, sa shumë zhurmë …!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 04.02.2018 PROF. ASOC. DR. REZANA KONOMI *Dekane për Fakultetin e Drejtësisë në KU“Luarasi” Kryefjala e ditëve të fun dit ka qenë ekstradimi i të etiketuarit...

Read More

Momente nga Gjyqi Simulues

Momente nga Gjyqi Simulues, i organizuar në datë 17 Janar 2018 nga pedagogu i lëndës Procedurë Penale Saimir Vishaj, për studentët e vitit të tretë Fakulteti i Drejtësisë së...

Read More

Po tani kush e ka radhën…?!

Artikull në GAZETËN PANORAMA  – 17.01.2018 PROF. AS.DR. REZANA KONOMI Ditët e fundit, nëpër me dia, po flitet për shkeljet e konstatuara nga ministria përgjegjëse, lidhur me koncesionin e kontrollit...

Read More